consultatie

De neurochirurgen hebben enkel consultatie op afspraak. Een afspraak kan steeds telefonisch gemaakt worden bij het secretariaat. Het is belangrijk dat de patiënt bij een eerste bezoek de verwijsbrief en alle nuttige foto's, scans en andere reeds verrichte onderzoeken alsook een medicatielijst meebrengt.

wat mag ik verwachten?

Een consultatie duur voor een nieuwe patiënt gemiddeld een 20-tal minuten, een controle raadpleging meestal een 10-tal minuten. De consultatie bestaat uit een gesprek en een klinisch onderzoek door de neurochirurg naar uw keuze. Tijdens de consultatie zal de neurochirurg op basis van de beschikbare gegevens conclusies trekken en advies geven over eventuele verdere onderzoeken of behandelingen

De planning hiervan geschiedt door het secretariaat of de afsprakenbalie en zal steeds aan de patiënt uitgelegd worden.  Een eventuele vervolgafspraak wordt zonodig dan ook al vastgelegd.

De consultatie dient ter plaatse betaald te worden, dit kan zowel cash als elektronisch gebeuren.

een afspraak maken / verzetten

Indien u om één of andere reden uw afspraak niet kan nakomen, gelieve ons dan zo snel mogelijk te verwittigen. De wachtlijsten zijn vaak lang en we kunnen andere patiënten blij maken met de vrijgekomen afspraken.

Voor een afspraak op consultatie in het Jessa Ziekenhuis, Campus Virga Jesse kunt u contact opnemen met de afsprakenbalie op het nummer 011/33.55.77.

Een afspraak in het St.Trudoziekenhuis kan vastgelegd worden via het secretariaat op het nummer 011/69.95.15. De consultatie in St. Truiden vindt plaats op campus St.Jozef, gelijkvloers E-vleugel. Patiënten moeten zich altijd aanmelden op het secretariaat neurochirurgie.

Afspraken voor het St. Franciskusziekenhuis kunnen worden vastgelegd op het nummer 011/71.55.55.