pijntherapie

Hier vindt u meer informatie omtrent de locatie waar de behandeling plaatsvindt en wat u van de behandeling mag verwachten. 

waar word ik behandeld?

Indien u behandeld wordt in het neurochirurgisch pijncentrum van het Jessa Ziekenhuis, dat zich bevindt in campus Salvator, dient u zich in te schrijven via de kiosk in de centrale hal. Ga naar de kelderverdieping en volg de bewegwijzering 'pijncentrum'. U dient zich daar aan te melden bij de secretaresse.

Wanneer u behandeld wordt in het neurochirurgisch pijncentrum  Sint-Trudo, Campus Sint-Jozef dient u zich bij de hoofdingang in te schrijven en volgt u het bordje "functiemetingen" op 1E.

wat mag ik verwachten?

Wanneer het administratief luik achter de rug is, wordt u door de verpleegkundige opgenomen en uw verpleegkundig dossier ingevuld (o.a. noteren van allergie, medicatie, etc.) vervolgens wordt u een relax-zetel toegewezen.

Wanneer u aan de beurt bent voor de behandeling wordt u door de verpleegkundige begeleid naar de behandelzaal. Eens de behandeling verricht is wandelt u met de verpleegkundige terug naar uw relax-zetel.

U dient na de behandeling ongeveer een uur te blijven om te kijken of er geen abnormale reacties optreden op de toegediende medicatie.

Bij een infiltratie van het type "wortelinfiltratie" komt het vaak voor dat de arm of het been na de infiltratie krachtsverlies, doofheid of tintelingen vertoont. Dit is perfect normaal en is het gevolg van het verdovingsproduct. In de regel zullen deze syptomen binnen enkele uren of ten laatste 24u na de infiltratie verdwijnen.

Na de procedure mag u zelf geen voertuigen besturen.